Δήμος Μπαλόπουλος
Παραδοσιακές Τεχνικές Ζυμώσεων και Καπνίσματος
Ο Βραβευμένος με 2 Χρυσούς Σκούφους Chef Δήμος Μπαλόπουλος θα Πραγματοποιήσει ένα Εξειδικευμένο Σεμινάριο Μαγειρικής Αποκλειστικά στο ΙΕΚ MBS My Business School.
Ο Chef μας θα παντρέψει παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος με σύγχρονες τεχνικές Βγάζοντας ένα Τέλειο Γευστικά & Οπτικά Αποτέλεσμα.
-
Συνταγές Ζυμώσεων σε Διάφορα Είδη Πρώτων Υλών
-
Τεχνική Προζυμένιου Ψωμιού με Αλεύρι Δίκοκκου Σιταριού
-
Ζεστό κάπνισμα σε αμερικάνικο Low & Slow BBQ
-
Κρύο κάπνισμα
-
Τεχνικές με την χρήση των grill δημιουργώντας ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύσεις και παρουσιάσεις για όλους τους χώρους εστίασης
Γευσιγνωσία Κρασιών σε συνδιασμό με τα Πιάτα απο έναν Εξειδικευμένο Οινοχόο. Μετά το Τέλος του Σεμιναρίου θα Ακολουθήσει η Παρουσίαση Κρασιών.
Ενδιαφέρεσαι να ενημερωθείς για το σεμινάριο;
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσα στις επόμενες 24 ώρες για πλήρη παρουσίαση
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε για την Πολιτική Απορρήτου του ΙΕΚ MBS
Ημερομηνία: Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019
Διάρκεια Σεμιναρίου: ~5 Ώρες
Έξτρα Πληροφορίες
Τηλ.: 2831024111
Σταμαθιουδάκη 98, Κουμπές, Ρέθυμνο
Κόστος Σεμιναρίου
Regular
Για όλους που δηλώσουν ενδιαφέρον
€ 100
- Συνταγές Ζυμώσεων σε Διάφορα Είδη Πρώτων Υλών
- Τεχνική Προζυμένιου Ψωμιού με Αλεύρι Δίκοκκου Σιταριού
- Ζεστό κάπνισμα σε αμερικάνικο Low & Slow BBQ
- Κρύο κάπνισμα
- Τεχνικές με την χρήση των grill
Special
Για Σπουδαστές του ΙΕΚ MBS
€ 80
- Συνταγές Ζυμώσεων σε Διάφορα Είδη Πρώτων Υλών
- Τεχνική Προζυμένιου Ψωμιού με Αλεύρι Δίκοκκου Σιταριού
- Ζεστό κάπνισμα σε αμερικάνικο Low & Slow BBQ
- Κρύο κάπνισμα
- Τεχνικές με την χρήση των grill