Scroll to top

Η Φιλοσοφία μας


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Η φιλοσοφία του Ι.ΙΕΚ MBS My Business School βασίζεται στην πρακτική προσέγγιση του επαγγέλματος με διαρκή προσομοίωση στις εγκαταστάσεις της σχολής προσαρμοσμένες σε πραγματικές συνθήκες εργασίας καθώς και η δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης ή περαιτέρω εκπαίδευσης των σπουδαστών μας σε χώρες του εξωτερικού.

Εφαρμόζουμε το Project “Το Έξυπνο Σχολείο” σε  όλες τις ειδικότητες με αποτέλεσμα οι μαθητές να ζουν το επάγγελμα μέσα από Δράσεις, Αληθινά Project, Διαγωνισμούς & Ταξίδια!

Αδειοδοτημένο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

Αδειοδοτημένο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

Αριθμός Άδειας Ι.ΙΕΚ 3172/K1Α & ΚεΔιΒιΜ 2 Αριθμός Άδειας 2000123

Προνόμια Επαγγελματικής Δικτύωσης

Προνόμια Επαγγελματικής Δικτύωσης

Ευρωδιαβατήριο Εργασίας (Europass). Η μεγαλύτερη διασφάλιση δεξιοτήτων και προσόντων επαγγελματικής κατάρτισης

Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποιητικό Σπουδών MBS

Κρατικό Δίπλωμα & Πιστοποιητικό Σπουδών MBS

Αναγνωρισμένο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. (Π.Δ. 231/ 29-7-98, με το οποίο ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο η οδηγία 92/51/ΕΟΚ).

Διεθνής Πιστοποιήσεις

Διεθνής Πιστοποιήσεις

Ανάλογα με τον τομέα σπουδών σας, απονέμουμε μετά από εξετάσεις, συγκεκριμένα διπλώματα και πιστοποιήσεις για μετεκπαίδευση σε συνεργαζόμενες σχολές στο εξωτερικό

Παροχές σε:  

Ο Όμιλος μας κατανοώντας την δυσκολία στην αγορά και εύρεση εργασίας τρέχει επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους και επιχειρήσεις προσπαθώντας να συμβάλει όσο μπορεί στην oικονoμια του Ρεθύμνου και όχι μόνο.

Τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης του ΛΑΕΚ για εργαζόμενους αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τις μικρές Επιχειρήσεις, που έχουν ανάγκες, να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Οι εργαζόμενοι σε μικρές επιχειρήσεις μέσω της συμμετοχής τους στα προγράμματα μας, απολαμβάνουν:

 • Επαγγελματική κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και των επιχειρήσεων όπου εργάζονται
 • Αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους με σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές Εκπαίδευση, από Πιστοποιημένους επαγγελματίες εκπαιδευτές και στελέχη της αγοράς
 • Οικονομικό κίνητρο, καθώς πέραν της προσωπικής τους ανάπτυξης, επιδοτούνται για τη συμμετοχή τους με 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης
 • Φιλοξενία στα υπερσύγχρονα Εκπαιδευτικά Κέντρα του Ομίλου μας, που διαθέτουν σύγχρονα εργαστήρια και ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον

Κατάρτιση σημαίνει πρακτική και στην αγορά η πρακτική στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αμείβεται.

Εμείς στο ΙΕΚ ΜΒS My Business School εξασφαλίζουμε στους αποφοίτους μας αμειβόμενη πρακτική αμέσως μετά το πέρας των σπουδών τους!

Οι ατέλειωτες ώρες πρακτικής σε πραγματικές συνθήκες είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

Παράλληλα, η συμμετοχή σε εκθέσεις (τοπικές & πανελλαδικές), συνέδρια και τοπικούς και διεθνής διαγωνισμούς που συμμετέχουμε, δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές μας να έρθουν σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο της αγοράς και να γίνουν κομμάτι του άμεσα!

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΜΒS είναι πάντα σε ετοιμότητα και:

 • Συμβουλεύει ατομικά με προτάσεις και ιδέες με απώτερο σκοπό την σωστή επιλογή ειδικότητας σπουδών με βάση τα προσόντα/τις τάσεις του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά
 • Εκπαιδεύει και προετοιμάζει τον απόφοιτο για συνέντευξη εργασίας.
 • Εντοπίζει και προτείνει θέσεις εργασίας, φροντίζοντας για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων της σχολής.
 • Υποστηρίζει την ανάπτυξη και ανάδειξη των προσόντων των σπουδαστών.
 • Διοργανώνει συνεχώς επιμορφωτικά σεμινάρια και διαλέξεις, προσφέροντας την ευκαιρία στους αποφοίτους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους καθώς και να είναι πάντα ενήμεροι για τις νέες τάσεις του κάθε επαγγέλματος.
 • Δίνει ευκαιρία άμεσης επαφής με εταιρίες που θέλουν να προσλάβουν.

Και φυσικά το Γραφείο Σταδιοδρομίας δεν αφήνει τους αποφοίτους στην τύχη του ανταγωνισμού, αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του, όσα χρόνια κι αν περάσουν από το έτος της αποφοίτησης τους!

ΙΕΚ MBS My Business School

Δημιουργούμε τους Επαγγελματίες Του Μέλλοντος

Ο ρόλος του Ομίλου Περιστερίδη είναι να γαλουχεί τους φοιτητές του με ΑΞΙΕΣ & ΠΑΙΔΕΙΑ. Αγάπη, Ηθική, Σεβασμός, Αριστεία, Επαγγελματισμός, Τόλμη, Δυναμισμός, Πάθος & Πίστη

Κύρος & Επαγγελματική Καταξίωση 0%

Δίπλα στον Σπουδαστή μας ΥΠΕΥΘΥΝΑ! 0%

Η Φιλοσοφία μας 1

Ο ρόλος του εκπαιδευτικού μας ομίλου είναι να εκπαιδεύει ποιοτικά και να πιστοποιεί τους υποψήφιους σπουδαστές με κρατικές & διεθνής πιστοποιήσεις απευθείας από το Υπουργείο Παιδείας.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα:

 • Γαστρονομία (Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική –Αρτοποιία)
 • Τουρισμός (Hotel Management, Υπάλληλος Υποδοχής Reception, Tourism Management, Barista, Bartender)
 • Τεχνολογία (Πληροφορική, Design Graphic)
 • Οικονομικά (Λογιστική – Μηχανογραφημένη Λογιστική, Οικονομία & Διοίκηση)
 • Παιδαγωγικά
 • Υγεία
 • Αισθητική (Ονυχοπλαστική, Μανικιούρ, Πεντικιούρ)
 • Αγροτικά (Γαλακτοκομία Τυροκομεία – Μελισσοκομία – Γεωπονία)
 • & πολλές άλλες τεχνικές ειδικότητες.

Στόχος του ΙΕΚ MBS είναι να προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη η αγορά, εξειδίκευση σε όλους τους τομείς εκπαίδευσης.

Η Φιλοσοφία μας 2
Η Φιλοσοφία μας 3
Η Φιλοσοφία μας 4

MBS ACADEMIC 3172/K1

Το MBS ACADEMIC έχει στόχο την εξειδίκευση των φοιτητών με ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν σχέση με την ολοκλήρωση των σπουδών τους σε συνδυασμό με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Η ραγδαία εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και οι αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς καθιστούν σήμερα τις μεταπτυχιακές σπουδές απαραίτητο συμπλήρωμα των προπτυχιακών. Η ανάγκη για εξειδικευμένη γνώση και περαιτέρω εκπαίδευση φαίνεται μέσα από την έντονη ανταπόκριση των αποφοίτων των ανώτατων σχολών στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών εσωτερικού και εξωτερικού.

 • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 • ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 • MASTER Ή ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ

 • ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

 • ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 • ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ

 • ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

 • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

 • ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η Φιλοσοφία μας 4

COMPUTER CENTER ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ 2000123

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης 1 & 2 COMPUTER CENTER από το 1997 δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής πιστοποιώντας κάθε χρόνο χιλιάδες σπουδαστές με απόλυτη επιτυχία. Δεκάδες βραβεύσεις από δημόσιους και ευρωπαϊκούς φορείς πλαισιώνουν την επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της εκπαίδευσης & πιστοποίησης προγραμμάτων Η/Υ. Πέραν τούτου οι δράσεις και η συμβολή των Computer Center επεκτείνονται και σε άλλους τομείς. Η άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας επιτρέπει την υλοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ (voucher ανεργίας) αποσκοπώντας στη βελτίωση των προσόντων και των επαγγελματικών δεξιοτήτων αποφοίτων ΑΕΙ, ΤΕΙ και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με στόχο τη διευκόλυνση της ένταξης τους στην αγορά εργασίας. Το Υπουργείο Εργασίας, το Υπουργείο Τουρισμού, & το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τα Computer Center κάθε χρόνο εκπαιδεύουν δωρεάν και αποκαθιστούν επαγγελματικά πάνω από 500 ανέργους στο νομό Ρεθύμνου.

Τα ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ COMPUTER CENTER είναι δίπλα και στον επιχειρηματία καθώς υλοποιούν Σεμινάρια ΕΦΕΤ (Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων για τις επιχειρήσεις) και Σεμινάρια Τεχνικού ασφαλείας – Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων.

Η Φιλοσοφία μας 6
Η Φιλοσοφία μας 7
Η Φιλοσοφία μας 8

MYLEXICON ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ 2300017

Οι Ενήλικες Αποτελούν μια Κατηγορία Μαθητών με Ιδιαίτερες Απαιτήσεις.

Στο Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ενηλίκων  Mylexicon η Φιλοσοφία Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών Διαφέρει Εξολοκλήρου από τα Συνηθισμένα …Αυτό που Θεωρούμε Ιδιαιτέρως Σημαντικό και Θέλουμε να Γνωρίζετε για το Κέντρο μας Είναι ότι Προσφέρουμε Πραγματικές Λύσεις και Σίγουρα Αποτελέσματα για Κάθε Ξεχωριστή Περίπτωση σε Κάθε Ξένη Γλώσσα (Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινεζικά, Ολλανδικά). Ειδικά Εκπαιδευμένοι Καθηγητές Ενηλίκων αναλαμβάνουν όλα τα επίπεδα πιστοποίησης (B1,B2,C1,C2) καθώς επίσης και τμήματα επικοινωνίας – ενίσχυσης προφορικού & γραπτού λόγου.

Το Μυστικό της Επιτυχίας μας είναι η σχέση Ειλικρίνειας που αναπτύσσετε με τους Σπουδαστές που μας Εμπιστεύονται.

Απόδειξη της επιτυχημένης πορείας μας είναι ότι το Mylexicon κατατάσσεται στην 1η θέση των Επιτυχιών αλλά και των Προτιμήσεων των Ενηλίκων.

Η Φιλοσοφία μας 9

MBS MY FUTURE 3172/K1

Το γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Ομίλου δημιουργήθηκε με την προοπτική οι σπουδαστές μας να έχουν σωστούς καθοδηγητές στο σχεδιασμό της επαγγελματικής τους καριέρας. H δημιουργία εξειδικευμένου χαρτοφυλακίου προσόντων, το γραφείο Καριέρας για Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Βοήθεια στην Εύρεση Εργασίας απαρτίζεται από Πιστοποιημένους Συμβούλους του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του LONDON SCHOOL OF ΕCONOMICS AND ΡOLITICAL SCIENCE (LSΕ).

Οι ειδικοί Σύμβουλοι ασχολούνται με θέματα όπως:

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Φιλοσοφία μας 10

Επαγγελματίες με πολλαπλά βραβεία & διακρίσεις

Εξειδικευμένοι Συνεργάτες Σεμιναρίων

Σταμάτης Τσίλιας

Η μαγειρική κι εγώ γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια. Θυμάμαι τα αρώματα της κανέλας και του γαρύφαλλου. Τα κρεμμύδια που έλιωναν σε μια κατσαρόλα με εκρού χέρια και την γειτονιά να λέει... «μαγειρεύει η Αθηνά». Η γιαγιά μου χωρίς να το ξέρει μου πέρασε αυτό το μικρόβιο. Γιατί είναι όντως μικρόβιο. Από τότε το είχα μέσα μου μέχρι που γνωρίστηκα με τον Ζαν Πωλ Ελιέ σε ένα αθηναϊκό ρεστοράν. Έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που μόνο αναμνήσεις μου χαρίζει. Αυτό είναι η μαγειρική, αναμνήσεις εικόνες και μυρωδιές. Άλλοτε με τα κακά της άλλοτε με τα καλά της, στο τέλος θα είσαι γεμάτος από εικόνες και μυρωδιές.

Σταμάτης Τσίλιας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Χαραλαμπόπουλος Αλέξανδρος

Φαγητό είναι η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού που μόλις βγήκε από το φούρνο. Η αναμονή να «πέσει» η φωτιά στον ξυλόφουρνο για να ψηθεί το φαγητό. Το μάζεμα στο χωριό άγριων χόρτων και σπαραγγιών, το άπλωμα του τραχανά για να ξεραθεί, το τρίψιμο της ρίγανης που έχει ξεραθεί σε ματσάκια στη σκιά για πολλές μέρες, η γεύση του φρεσκοπηγμένου πρόβειου γιαουρτιού, η ανάμιξη του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με φρεσκοκομμένη τομάτα, με τυρί φέτα και «άρμη», με αχνιστά φασολάκια. Φαγητό ΔΕΝ είναι μια ακόμη καθημερινή, βιολογική ανάγκη. Είναι καθρέφτης του πώς βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι πολλά πράγματα στη ζωή σου, μα πάνω απ’ όλα το ΦΑΓΗΤΟ είναι έντονες παιδικές μνήμες!

Χαραλαμπόπουλος Αλέξανδρος

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Γραμματικόπουλος Γιώργος

Πολυβραβευμένος CHEF στην Ελλάδα

Γραμματικόπουλος Γιώργος

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Κοντοβάς Άνταμ

Η μαγειρική μπορεί να σε κάνει μόνο καλύτερο άνθρωπο. Και θεωρώ ότι μέσα από αυτήν τη δουλειά έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Σίγουρα σε κάνει και πιο έξυπνο. Το φαγητό για τον άνθρωπο, πέρα από ανάγκη για επιβίωση, είναι η πολιτισμική του ταυτότητα. Όλοι οι λαοί έχουν διαφορετική κουλτούρα πάνω στο φαγητό η οποία προέκυψε κυρίως από το τι μπορούσε να παράγει κάθε χώρα. Όλοι μας έχουμε συνδυάσει την παιδική μας ηλικία με μια γεύση. Όλοι μας έχουμε την ανάμνηση του οικογενειακού τραπεζιού. Για μένα όμως, σαν σεφ, το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι η ανάγκη για δημιουργία, ένας τρόπος έκφρασης που σε κάνει να επικοινωνείς με τον υπόλοιπο κόσμο, μια άλλη ματιά της κουζίνας μας. Είναι ένα φίλτρο από το οποίο περνάει όλη σου η ζωή από την παιδική σου ηλικία μέχρι και το σήμερα και εσύ καλείσαι να την αποτυπώσεις γευστικά, και υλικά. Και τέλος, όπως είπε και κάποιος: το φαγητό είναι ίσως η μεγαλύτερη μορφή διπλωματίας.

Κοντοβάς Άνταμ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Επαγγελματίες με πολλαπλά βραβεία & διακρίσεις

Εκπαιδευτές του Ομίλου

Ντουνέτας Μιχάλης

Πολυβραβευμένος CHEF σε Ελλάδα & Εξωτερικό!

Ντουνέτας Μιχάλης

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Παπανικολάου Θοδωρής

Πολυβραβευμένος CHEF σε Ελλάδα & Εξωτερικό!

Παπανικολάου Θοδωρής

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Νικολούζος Χάρης

Πολυβραβευμένος CHEF στην Ελλάδα

Νικολούζος Χάρης

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Βροντάκης Στυλιανός

Μου αρέσει να αναδεικνύω την παραδοσιακή Κρητική Κουζίνα και να την Προσαρμόζω στις Νέες Σύγχρονες Απαιτήσεις!

Βροντάκης Στυλιανός

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Μπαρμπάκης Θωμάς

``Κάνε επάγγελμα αυτό που αγαπάς και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ποτέ`` είπε κάποιος...
Τίποτα δε θα μπορούσε λοιπόν να εκφράσει καλύτερα τη σχέση μου με τη μαγειρική.

Μπαρμπάκης Θωμάς

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Χρονόπουλος Δημήτρης

Πολυβραβευμένος Pastry Chef σε Ελλάδα & Εξωτερικό!

Χρονόπουλος Δημήτρης

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Δασκαλάκης Ελευθέριος

Η ζαχαροπλαστική είναι μία μορφή τέχνης.
Χρειάζεται Αγάπη, Ακρίβεια, Συνέπεια, Επιμονή και Όρεξη για Συνεχή Εξέλιξη.

Δασκαλάκης Ελευθέριος

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Χατζηδάκης Εμμανουήλ

Έχει διακριθεί σε διεθνής διαγωνισμούς Ζαχαροπλαστικής, καθώς επίσης έχει προσθέσει στο ενεργητικό του και δύο έκθεσής φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Ελλάδα και την Λετονία.

Χατζηδάκης Εμμανουήλ

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Vertikova Lioudmila

Διπλωματούχος Make up artist της Ανωτάτης Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Γαλλίας ”ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE” και της Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Μόσχας “CREATIVE MAKE – UP ARTIST”. Εξειδίκευση της η ειδική τεχνική τοποθέτησης βλεφαρίδων που εισήγαγε πρώτη στην Ελλάδα.

Vertikova Lioudmila

ΟΜΟΡΦΙΑ - EYELASH EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Renata Krizsan

Πιστοποιήθηκε σαν διεθνώς ανώτατη εκπαιδεύτρια (International Master Educator) της Crystal Nails μετά από ειδική εκπαίδευση και αυστηρές εξετάσεις στο εξωτερικό.

Renata Krizsan

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΩΝ / ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ, ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Φλώρος Ανδρέας

Έχει εργαστεί στην Ελλάδα & στο εξωτερικό σε διάφορες οργανικές και διοικητικές θέσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι στέλεχος Ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας (Aquila Hotels & Resorts)

Η ξενοδοχειακή τέχνη, με την ευρύτητα των πεδίων της και την συνεχή εξέλιξή της, εξακολουθεί να τον συναρπάζει. Πιστεύει στη σωστή επιμόρφωση των νεοεισερχόμενων στον Τουρισμό με τη μετάδοση τόσο των θεωρητικών γνώσεων όσο και της πολύχρονης εργασιακής εμπειρίας.

Φλώρος Ανδρέας

HOTEL MANAGEMENT

Μήτσιου Ανθούλα

Υπεύθυνη Τμημάτων Οροφοκομίας του Ομίλου Grecotel

Μήτσιου Ανθούλα

HOTEL MANAGEMENT

Μανιουδάκης Ανδρέας

Rooms Division Manager στον Όμιλο Aquila Rithymna Beach

Μανιουδάκης Ανδρέας

HOTEL MANAGEMENT

Ορφανογιαννάκη Ελένη

Director of Hotel Management στην εταιρεία HotelBrain

Ορφανογιαννάκη Ελένη

HOTEL MANAGEMENT

Κατσογριδάκης Ιωάννης

Front Office Manager-Rooms Division Duties
- Oxford Brookes University Business School, Department of Hospitality, Leisure and Tourism
- Oxford, UK, MSc International Hotel and Tourism Marketing Management
- Dissertation: Search Engine Marketing in the Hospitality Industry in Greece (Distinction).

Κατσογριδάκης Ιωάννης

HOTEL MANAGEMENT

Πιτσούλη Εσθήρ

Πιτσούλη Εσθήρ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πολεντάκη Κατερίνα

Σπούδασε Ονυχοπλαστική σε Ελλάδα , Ρωσία & Γερμανία. Έχει εκπαιδευτεί δίπλα σε Κορυφαίους Εισηγητές όπως Ujvari Barbara, Renata Krizan, Patrick Klumpp, Miriam Dutto, Patrizia Martucci

Πολεντάκη Κατερίνα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΩΝ / ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ, ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Μαθητές, Εκπαιδευτές, Συνεργάτες και άλλοι

Είπαν για εμάς

Δημήτρης Κατσιφαράκης
Εκπληκτική οργάνωση και απίστευτα όμορφος χώρος για να βρει κανείς τον επαγγελματικό του δρόμο!!Συγχαρητήρια ολόψυχα και καλή πορεία να έχει!!!

— Δημήτρης Κατσιφαράκης

Hotel Management

Νικόλαος Κολλέτης
Εξαιρετικοί! Η σοβαρή πρόταση για σπουδές και εργασιακή σταδιοδρομία στο Ρέθυμνο. Τους Συστήνω ανεπιφύλακτα.

— Νικόλαος Κολλέτης

Hotel Management

Γκέρτα Ντελιλάι
Η καλύτερη σχολή με διαφορά σε όλη τη Κρήτη, με τη κορυφαία εκπαιδεύτρια Renata Krizsan

— Γκέρτα Ντελιλάι

Ονυχοπλαστική & Μακιγιάζ

Γίνε και εσύ ο επαγγελματίας που ονειρεύεσαι!

Συμπλήρωσε την φόρμα και άσε σε εμάς τα υπόλοιπα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ