Ανακοινώνουμε ένα Εξειδικευμένο Σεμινάριο Μαγειρικής για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν λεπτομέρειες για την Vegan κουζίνα.
Ο διακεκριμένος Green Chef Νίκος Γαϊτάνος έρχεται στο MBS My Business School Ρεθύμνου για να μας μυήσει στα μυστικά της vegan διατροφής παρουσιάζοντας μας όλα τα trends που απ ότι φαίνεται οφείλουν να γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το φαγητό.
Λίγα λόγια για τον Chef
Ο Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία σε όλα τα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, Υγεία- Οικολογία, Avocado ενώ τα τελευταία δύο χρονιά είναι σεφ στο Rosebud (Σκουφά 40, Κολωνάκι). Το εστιατόριο του, είναι στο Top Ten του tripadvisor.com ανάμεσα σε 1.800 εστιατόρια της Αθήνας και 4o στην κατάταξη της USA TODAY, στα εστιατόρια με υγιεινό μενού, στην Αθηνά. Επιπλέον, εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο “Goji Vegetarian Cafe” στο York της Αγγλίας και είναι σύμβουλος σεφ στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και της Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού.
Σκοπός Σεμιναρίου
Συνοπτικό Πρόγραμμα
- Tεχνικές Fake Meat – Fake Fish
- Vegan σούπα κακαβιά
- Fish n chips από τζακ φρουτ (jack fruit) με vegan σάλτσα ταρτάρ (tartar sauce)
- Vegan μους ταραμοσαλάτας
- Κοκκινιστό κατσαρόλας με φιλέτα σόγιας
- Vegan μουσακάς χωρίς γλουτένη
- Λαζάνια με Ραγού μανιταριών
- Vegan γαλακτομπούρεκο
- Κέικ Σοκολάτας
Ημερομηνία Διεξαγωγής
- Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00π.μ
Παροχές
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
- Booklet Σημειώσεων
- Μπουφές
Κόστος
Αρχικό Κόστος : 100 €
Για Εγγραφές έως 16/03/2020 Κόστος :80 €
Δηλώσεις συμμετοχής
- Τηλεφωνικά στο 28310-24111
- Απο κοντά στη γραμματεία του ΙΕΚ MBS My business school καθημερινά απο τις 9:00π.μ έως τις 22:00, Σταμαθιουδάκη 98, Κουμπές
- Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής