Ο Κορυφαίος Chef Patissier Δημήτρης Χρονόπουλος Έρχεται στο Ι.ΙΕΚ MBS My Business School στις 04/02/2018 για ένα Μοναδικό Σεμινάριο με θέμα:
«Δημιουργικά Επιδόρπια 2018 για Εστιατόρια Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστεία»
Βραβεύτηκε το 2006 ως ο καλύτερος pastry chef της χώρας μας, είναι τεχνικός σύμβουλος της Chocolate Valrhona σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή και έχει εργαστεί σε τρία από τα πέντε εστιατόρια της Ελλάδος που έχουν βραβευτεί με αστέρι Michelin.
Το σεμινάριο αυτό αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για ζαχαροπλάστες που επιδιώκουν τη γνώση, την εξέλιξη και την καταξίωση!
Διάρκεια Σεμιναρίου: 5 ώρες
Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς & booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσει ο Δημήτρης Χρονόπουλος.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής