Scroll to top
Σύγχρονη Αρτοποιία με τον Master στο Ψωμί Φραγκογιάννη Δημήτρη

Φραγκογιάννης Δημήτρης
Σύγχρονη Αρτοποιία με τον Master στο Ψωμί

Ο Ταλαντούχος Δημήτρης Φραγκογιάννης θα πραγματοποιήσει ένα Εξειδικευμένο Σεμινάριο με Θέμα τη Σύγχρονη Αρτοποιία. Κατέχοντας καλά την Τεχνογνωσία που Απαιτείται για ένα ποιοτικά γευστικό και οπτικό αποτέλεσμα

  • Organic Bread με Προζύμη Biga

  • Τσουρέκι Φυλλοποίηση

  • Hot Cross Buns

  • Τσιαπάτα με Τσένταρ & Ελιές

  • Κουβέρ - Ψωμιά για Μπουφέ - Πρωινά Ξενοδοχείων

Οι Συμμετέχοντες θα δουν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).

Ενδιαφέρεσαι να ενημερωθείς για το σεμινάριο;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσα στις επόμενες 24 ώρες για πλήρη παρουσίαση





    Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε για την Πολιτική Απορρήτου του ΙΕΚ MBS

    Ημερομηνία: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

    Διάρκεια Σεμιναρίου: ~6 Ώρες

    Έναρξη: 11:00 το πρωί

    Έξτρα Πληροφορίες

    Τηλ.: 2831024111

    Σταμαθιουδάκη 98, Κουμπές, Ρέθυμνο

    Κόστος Σεμιναρίου

    Regular

    Για όλους που δηλώσουν ενδιαφέρον

    90


    Εφάπαξ

    • Booklet Σημειώσεων
    • Πιστοποίηση Σεμιναρίου
    • Προζύμι
    Δήλωσε Ενδιαφέρον

    Team

    Για ομαδικές Εγγραφές

    80


    Εφάπαξ

    • Booklet Σημειώσεων
    • Πιστοποίηση Σεμιναρίου
    • Προζύμι
    Δήλωσε Ενδιαφέρον

    Special

    Για Σπουδαστές του ΙΕΚ MBS

    60


    Εφάπαξ

    • Booklet Σημειώσεων
    • Πιστοποίηση Σεμιναρίου
    • Προζύμι
    Δήλωσε Ενδιαφέρον
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ