Φραγκογιάννης Δημήτρης
Σύγχρονη Αρτοποιία με τον Master στο Ψωμί
Ο Ταλαντούχος Δημήτρης Φραγκογιάννης θα πραγματοποιήσει ένα Εξειδικευμένο Σεμινάριο με Θέμα τη Σύγχρονη Αρτοποιία. Κατέχοντας καλά την Τεχνογνωσία που Απαιτείται για ένα ποιοτικά γευστικό και οπτικό αποτέλεσμα
-
Organic Bread με Προζύμη Biga
-
Τσουρέκι Φυλλοποίηση
-
Hot Cross Buns
-
Τσιαπάτα με Τσένταρ & Ελιές
-
Κουβέρ - Ψωμιά για Μπουφέ - Πρωινά Ξενοδοχείων
Οι Συμμετέχοντες θα δουν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).
Ενδιαφέρεσαι να ενημερωθείς για το σεμινάριο;
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσα στις επόμενες 24 ώρες για πλήρη παρουσίαση
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε για την Πολιτική Απορρήτου του ΙΕΚ MBS
Ημερομηνία: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
Διάρκεια Σεμιναρίου: ~6 Ώρες
Έναρξη: 11:00 το πρωί
Έξτρα Πληροφορίες
Τηλ.: 2831024111
Σταμαθιουδάκη 98, Κουμπές, Ρέθυμνο
Κόστος Σεμιναρίου
Regular
Για όλους που δηλώσουν ενδιαφέρον
€ 90
- Booklet Σημειώσεων
- Πιστοποίηση Σεμιναρίου
- Προζύμι
Team
Για ομαδικές Εγγραφές
€ 80
- Booklet Σημειώσεων
- Πιστοποίηση Σεμιναρίου
- Προζύμι
Special
Για Σπουδαστές του ΙΕΚ MBS
€ 60
- Booklet Σημειώσεων
- Πιστοποίηση Σεμιναρίου
- Προζύμι