Scroll to top

Δήμος Μπαλόπουλος
Παραδοσιακές Τεχνικές Ζυμώσεων και Καπνίσματος

Ο Βραβευμένος με 2 Χρυσούς Σκούφους Chef Δήμος Μπαλόπουλος θα Πραγματοποιήσει ένα Εξειδικευμένο Σεμινάριο Μαγειρικής Αποκλειστικά στο ΙΕΚ MBS My Business School.

Ο Chef μας θα παντρέψει παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος με σύγχρονες τεχνικές Βγάζοντας ένα Τέλειο Γευστικά & Οπτικά Αποτέλεσμα.

  • Συνταγές Ζυμώσεων σε Διάφορα Είδη Πρώτων Υλών

  • Τεχνική Προζυμένιου Ψωμιού με Αλεύρι Δίκοκκου Σιταριού

  • Ζεστό κάπνισμα σε αμερικάνικο Low & Slow BBQ

  • Κρύο κάπνισμα

  • Τεχνικές με την χρήση των grill δημιουργώντας ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύσεις και παρουσιάσεις για όλους τους χώρους εστίασης

Γευσιγνωσία Κρασιών σε συνδιασμό με τα Πιάτα απο έναν Εξειδικευμένο Οινοχόο. Μετά το Τέλος του Σεμιναρίου θα Ακολουθήσει η Παρουσίαση Κρασιών.

Ενδιαφέρεσαι να ενημερωθείς για το σεμινάριο;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσα στις επόμενες 24 ώρες για πλήρη παρουσίαση





    Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαβάστε για την Πολιτική Απορρήτου του ΙΕΚ MBS

    Ημερομηνία: Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019

    Διάρκεια Σεμιναρίου: ~5 Ώρες

    Έξτρα Πληροφορίες

    Τηλ.: 2831024111

    Σταμαθιουδάκη 98, Κουμπές, Ρέθυμνο

    Κόστος Σεμιναρίου

    Regular

    Για όλους που δηλώσουν ενδιαφέρον

    100


    Εφάπαξ

    • Συνταγές Ζυμώσεων σε Διάφορα Είδη Πρώτων Υλών
    • Τεχνική Προζυμένιου Ψωμιού με Αλεύρι Δίκοκκου Σιταριού
    • Ζεστό κάπνισμα σε αμερικάνικο Low & Slow BBQ
    • Κρύο κάπνισμα
    • Τεχνικές με την χρήση των grill
    Δήλωσε Ενδιαφέρον

    Special

    Για Σπουδαστές του ΙΕΚ MBS

    80


    Εφάπαξ

    • Συνταγές Ζυμώσεων σε Διάφορα Είδη Πρώτων Υλών
    • Τεχνική Προζυμένιου Ψωμιού με Αλεύρι Δίκοκκου Σιταριού
    • Ζεστό κάπνισμα σε αμερικάνικο Low & Slow BBQ
    • Κρύο κάπνισμα
    • Τεχνικές με την χρήση των grill
    Δήλωσε Ενδιαφέρον
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ