Scroll to top

12 + 1 λόγοι να Φοιτήσεις στο Ι.ΙΕΚ MBS My Business School Ρεθύμνου

12 + 1 λόγοι να Φοιτήσεις στο Ι.ΙΕΚ MBS My Business School Ρεθύμνου

Ο ρόλος του Ιδιωτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης MBS είναι να εκπαιδεύει Ποιοτικά να Πιστοποιεί τους υποψήφιους Φοιτητές με Κρατικές & Διεθνής Πιστοποιήσεις απευθείας από το Υπουργείο Παιδείας & να τους Βρίσκει Δουλειά με καλές Οικονομικές Απολαβές.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα:

12 + 1 λόγοι να Φοιτήσεις στο Ι.ΙΕΚ MBS My Business School Ρεθύμνου

1. Αν Μάθεις από τους Καλύτερους, θα Γίνεις & Εσύ ο Καλύτερος.
Το IEK MBS My Business School Ρεθύμνου Επέλεξε έπειτα από Αξιολόγηση 52 απο τους πιο Έγκριτους & Έμπειρους Εκπαιδευτές όλων των Ειδικοτήτων ώστε να Είσαι Πάντα ένα Βήμα Μπροστά απ όλους τους Υπόλοιπους.

2. Εξασφαλίσαμε Αποκλειστικές Συνεργασίες με Φορείς Εκπαίδευσης του Εξωτερικού.
Οργανώνουμε τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στο εξωτερικό (Γαλλία – Αγγλία – Ρωσία- Ισπανία ) σε Αποκλειστική Συνεργασία με τέσσερις  από τις καλύτερες σχολές τουρισμού παγκοσμίως  στην Le Cordon Bleu,  στην AlainDucasse. Στον Jamie Oliver. Στην Aretini Nails για τα  Τμήματα Αισθητικής.

3. Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών  Εργαστήρια
Ατομικές Θέσεις Εργασίας για  Πρακτική Άσκηση για τον κάθε Σπουδαστή. Διαθέτουμε 1200 τμ Υπερσύγχρονα και Άρτια Οργανωμένα Εργαστήρια για κάθε ειδικότητα.

4. Δίπλωμα
Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα Απευθείας απο το Υπουργείο Παιδείας & Διεθνώς Αναγνωρισμένες Πιστοποιήσεις με Μοριοδότηση στο ΑΣΕΠ. και Απόδοση Επαγγελματικών Δικαιωμάτων.

5Αποκτάς Φοιτητικά Δικαιώματα
Με την Εγγραφή σου Διεκδικείς όλα τα Χρηματικά Επιδόματα καθώς παραμένεις Προστατευόμενο μέλος . Αποκτάς Αναβολή Στράτευσης κατά την Διάρκεια των Σπουδών σου.

6Είμαστε δίπλα σου σε κάθε Στάδιο της Επαγγελματικής σου Εξέλιξης
Το να φοιτήσεις στο Ρέθυμνο μαζί μας σημαίνει να γίνεις μέλος της οικογένειας του ΙΕΚ MBS. Επιλέγουμε με Προσοχή το Επάγγελμα που σου Ταιριάζει, Στηρίζουμε τις Επιλογές σου, σε Συμβουλεύουμε Πάντα ακόμα και μετά τις Σπουδές σου. Είμαστε Εκεί όταν μας Χρειάζεσαι. Στοχεύουμε Ψηλά και Κλείνουμε Συμβόλαιο Εργασίας με τις πιο Δυνατές Επιχειρήσεις.

7Επιλέγουμε Επάγγελμα Έπειτα από Αξιολόγηση & Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού μέσω Ειδικού Συμβούλου
Στη σχολή μας θα Επιλέξεις το Επάγγελμα που Είσαι Καλός, το Επάγγελμα που Αγαπάς Περισσότερο.. Μόνο έτσι θα Γίνεις Επιτυχημένος Επαγγελματίας.

8. Το Ρέθυμνο είναι κατεξοχήν Φοιτητική πόλη
Χαρίζει την Απόλυτη Φοιτητική Εμπειρία σ ένα Περιβάλλον Φιλικό, Σύγχρονο, Γεμάτο Ζωή & Φιλοξενία . Μοναδική και ιδιαίτερη πόλη που Εύκολα μπορείς να Αγαπήσεις και Νιώσεις σαν στο «Σπίτι «σου. Περίπου 10.000 Φοιτητές θα είναι Συμπαραστάτες σου σε αυτό το Ταξίδι που Αξίζει να απολαύσεις.

9. Μαθαίνεις Θεωρία από την Πράξη
Σκοπός της Εκπαίδευσης μας Είναι είναι να Δημιουργούμε Μορφωμένους και Ικανούς Επαγγελματίες. Συνδυάζουμε την Θεωρία με την Πράξη ώστε η Μάθηση να έχει Ενδιαφέρον.

10. Κανονική Εργασία ή Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση από το 1ο Έτος
Είμαστε η Μοναδική Σχολή Πανελλαδικά που Εξασφαλίζουμε Κανονικό Συμβόλαιο Εργασίας σε όλους τους Φοιτητές 2ου Έτος και όχι Πρακτική Άσκηση.

11Προγράμματα Πρακτικής & Εκπαίδευσης σε Χώρες του Εξωτερικού
Με τις σπουδές σου στο ΙΕΚ MBS έχεις την Ευκαιρία να Εργαστείς ή να Σπουδάσεις στο Εξωτερικό μέσω του Erasmus Plus.

12. Συμμετοχές σε Εθνικούς & Διεθνείς Διαγωνισμούς
Δηλώνουμε το Παρόν σε κάθε Πρόκληση Μαγειρικής , Ζαχαροπλαστικής , Καινοτομίας, Ευφυΐας ώστε οι Φοιτητές μας να είναι Δραστήριοι και να έχουν Σημαντικές Εμπειρίες αλλά & Διακρίσεις.

13. Αγαπάμε την Εκπαίδευση
Μας Αρέσει να Προσφέρουμε . Θέλουμε να Είμαστε Πάντα ένα Βήμα Μπροστά.

Έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω, το μόνο που μένει είναι να βρούμε την ειδικότητα που σου αρέσει!

Κάλε σε μας για ραντεβού καθημερινά  από τις 10:00 έως 22:00μμ στο 28310-24111, Σταμαθιουδάκη 98 κουμπές κοντά στο Στρατόπεδο Ρεθύμνου.

Προνομιακά Δίδακτρα για Εγγραφές  έως  15 Σεπτεμβρίου 2018 με 20% Έκπτωση στα ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Γίνε και Εσύ Φοιτητής στο Ρέθυμνο στο Ι.ΙΕΚ My Business School … η ΕΠΙΛΟΓΗ σου στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !

    Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Post a Comment

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ